cetvrti konkurs za nove clanove Kluba 27

Objavljeno subota, 25 decembar 2010

Erste Bank a.d. Novi Sad, po cetvrti put za redom, raspisuje konkurs za nove clanove Kluba 27, sa ciljem da promoviše i nagradi aktivne, talentovane i kreativne mlade ljude. Svi oni koji imaju od 16 do 27 godina, postižu izuzetne rezultate u oblastima kojima se bave, podsticu ukljucivanje drugih u te oblasti i šire pozitivan uticaj, imace priliku da dobiju javno priznanje i nagradu u jednoj od tri oblasti:
-umetnost
-društvene i humanisticke nauke
-prirodne nauke i tehnicko-tehnološka oblast

Nakon utvrcivanja ispravnosti pristiglih prijava, strucni žiri ce napraviti uži izbor od po deset prijavljenih kandidata iz svake oblasti. Strucni žiri ce takoce odabrati po jednog pobednika/pobednicu iz svake od tri kategorije, a Erste Banka ce ih nagraditi sa po 200.000 dinara na Omladinskoj kartici.

O dobitnicima ostalih nagrada odlucivace javnost, glasanjem putem sms-a i portala Superste.net za kandidate koji su ušli u uži izbor. Na osnovu glasova javnosti, po cetvoro mladih u svakoj kategoriji ce biti nagraceno sa po 50.000 dinara na Omladinskoj kartici Erste Banke.

Ukupno ce biti nagraceno 15 mladih, a fond za nagrade je 1.200.000 dinara. „Osnovni smisao Kluba 27 jeste promocija mladih ljudi i njihovih uspeha a ne davanje novcanih nagrada. Mecutim, finansijska podrška cesto može biti presudna za njihov dalji rad i napredovanje. Erste Banka, cetvrtu godinu za redom, želi da na ovaj nacin stimuliše njihov razvoj“, izjavila je Andrea Brbaklic, direktorka Sektora komunikacija Erste Banke.