Projekat Budi Vip student!

Objavljeno ponedeljak, 30 maj 2011

Projekat “Budi Vip student” pokrenut je u novembru 2007. godine i namenjen je talentovanim studentima koji žele da se usavršavaju u oblasti telekomunikacija u Srbiji i da se, kroz praksu, upoznaju sa poslovanjem jedne velike evropske telekomunikacione kompanije. Telekomunikacije su kompetitivno tržište koje se svakodnevno razvija i proširuje svoje usluge, a rad u ovoj industriji na najbolji način motiviše mlade ljude da kreativno razmišljaju, brzo reaguju, postavljaju sebi nove ciljeve i stvaraju nove prilike!

Zbog odličnog iskustva sa prethodne tri generacije Vip stipendista i pozitivnih utisaka svih učesnika u projektu, Vip bira četvrtu generaciju Vip studenata!

Naša želja je da edukujemo buduće stručnjake u telekomunikacijama i da im prenesemo znanje i iskustvo koje Vip mobile poseduje kao član Telekom Austria Grupe, lidera u ovoj oblasti u regionu. Na ovaj način aktivno i dugoročno ulažemo u lokalnu zajednicu u kojoj poslujemo i omogućavamo mladima da svoje znanje i talenat iskoriste u svojoj zemlji.