Konkurs za radne prakse u Naftnoj industriji Srbije

Objavljeno petak, 17 jun 2011

OAD Naftna industrija Srbije, jedna od najvećih vertikalno integrisanih kompanija za proizvodnju nafte i gasa u jugoistočnoj Evropi, bavi se istraživanjem, proizvodnjom i preradom nafte i prirodnog gasa, kao i prodajom širokog asortimana naftnih derivata. Sedište kompanije i njeni osnovni proizvodni kapaciteti, nalaze se u Republici Srbiji koja, zahvaljujuci svom geografskom položaju, predstavlja prirodni centar trgovine i investicija na Balkanu.

Kompanija NIS, usled stalnog razvoja, širenja proizvodne delatnosti i odgovornog odnosa prema okruženju u kojem posluje, ovog leta, otvara svoja vrata dinamičnim, vrednim, inteligentnim i ambicioznim studentima da svoja teorijska znanja povežu sa praksom velike kompanije, prošire svoja znanja i iskustva, i time postanu svesniji sebe i okruženja kojem doprinose.

Pozivamo vas da svojom biografijom i motivacionim pismom konkurišete za praktikantsko mesto u jednom od tri grada u kojima raspolažemo sa velikim proizvodno - upravnim kapacitetima – Novi Sad, Beograd i Pančevo.

Praksa u NIS-u vam pruža priliku da primenite svoja teorijska znanja u praksi, ovladate novim veštinama i steknete dragoceno radno iskustvo koje vam služi kao referenca, a kasnije i kao pomoć pri nalaženju posla.

Obezbedili smo vam i podršku ličnih mentora, čija će dužnost biti da vašu praksu učine svrsishodnom; da vam redovno daju povratne informacije o zalaganju i rezultatima rada; i da po zasluzi dobijete zvaničnu preporuku mentora.

Krenite, nađite za sebe odgovarajuću letnju praksu u kompaniji NIS a.d.

Srećno!

Više informacija o praktikantskim pozicijama na [url:http://www.uns.ac.rs/sr/studenti/radnePrakse/NIS/2011/index.html, INFO]