Plaćeni program za "Lidere budućnosti" u kompaniji Calsberg Srbija

Objavljeno četvrtak, 26 mart 2015

Nova prilika za studente - od usavršavanja do zaposlenja

PRIJAVI SE NA PLAĆENI PROGRAM ZA „LIDERE BUDUĆNOSTI“ U KOMPANIJI CARLSBERG SRBIJA!

Čelarevo, 26.3.2015.

Ambiciozan si i uspešan student? Tražiš priliku da pokažeš šta znaš i možeš? Kompanija Carlsberg Srbija raspisala je konkurs za dvogodišnji plaćeni program za ambiciozne i uspešne studente - „Program za lidere budućnosti“. Cilj programa je da ti omogući da razviješ svoje potencijale i postaneš lider, da naučiš i pokažeš najbolje - ne propusti priliku!

Koga tražimo?
Tražimo ambiciozne i istaknute studente žedne uspeha, koji su spremni da prihvate izazov i žele da dokažu da baš oni mogu jednog dana postati LIDERI jedne od najbrže rastućih pivarskih kompanija na svetu. Naši idealni kandidati su se obrazovali u oblastima ekonomije – marketinga, trgovine, finansija, menadžmenta ili srodnih disciplina i žele da razvijaju karijeru u oblasti komercijalnog poslovanja.
Kako da se prijaviš?
Brzo i lako - na sajtu kompanije.Koji je rok za prijavu?
3. maj 2015. godine

Kako ćemo izabrati najbolje?
U nekoliko u faza, tokom maja i juna. Ukoliko uđeš u uži izbor, bićeš obavešten!

Kada počinje program?
15. jula 2015. godine

Kako izgleda „Program za lidere budućnosti“ u kompaniji Carlsberg Srbija?
Kroz dvogodišnje angažovanje u našoj kompaniji, imaćeš priliku da upotpuniš svoje dosadašnje znanje dragocenim praktičnim iskustvom. Upoznaćeš se sa radom u sektorima prodaje, marketinga, administracije i proizvodnje, kao i sa kompletnim poslovanjem kompanije. Osim učešća u lokalnim i međunarodnim projektima Carlsberg Grupe, dobićeš šansu i da se oprobaš kao menadžer projekata na kojima sarađuju različiti sektori kompanije.

Proširi vidike i upoznaj se sa dobrom praksom koju su razvili naši stručnjaci. Ukoliko si kroz godine studiranja vredno gradio osnovu za svoju karijeru, a žedan si znanja i uspeha, ovim programom želimo da ti otvorimo vrata uspešne karijere. Ukoliko budeš među najboljima, dobićeš priliku da se pridružiš našem timu i da karijeru nastaviš kao zaposleni kompanije Carlsberg Srbija.